Multi Diamantslip

Innan behandlingen:

  • Utsätt inte huden för solljus 24 timmar före behandlingen.
  • Utför ingen kemisk peeling (AHA, BHA, PHA) på det aktuella behandlingsstället före behandlingen.
  • Meddela om du har använt Botox/Botulinum och fillers då effekten kan minska vid vissa behandlingar.

Efter behandlingen:

  • Utsätt inte huden för solljus under de första 24 timmarna efter behandlingen.
  • För att uppnå bästa resultat bör man dricka 1,5-2 liter vatten om dagen.

En fantastisk ansiktsbehandling som kan göra underverk för ditt ansikte! Genom att kombinera ultraljud (peeling kavitation) med olika tekniker för inslussning av serum och masker ges en unik möjlighet att individanpassa och förstärka dina vanliga behandlingar. Du kan välja en lyxvariant där allt ingår eller välja delar av behandlingen för att förstärka din vanliga ansiktsbehandling. Behandling med diamantslipning rekommenderas när du vill ha bättre struktur, jämnare hudton och finare lyster!

De olika behandlingsmetoderna är:

  • Peeling Kavitation + ultraljud: Kavitation är ett fenomen som uppstår på hudytan under inverkan av ultraljudsvågor och vätska. Luftbubblor i hornlagret “frigörs” och döda hudceller avlägsnas. Detta är en optimal start för att “komma åt” huden. Resultatet är att döda hudceller avlägsnas och porerna töms.

  • Diamantslipning: Genom att använda olika diamantmunstycken utförs en helt kontrollerad peeling. Huden friskas upp och kollagenproduktionen stimuleras. Resultatet är att döda hudceller, missfärgningar, ärr och bristningar reduceras. Dessutom ökar cirkulationen och rynkor jämnas ut.

  • Mesoterapi utan nålar med ultraljud: Den huvudsakliga uppgiften är att föra in aktiva ingredienser/serum i huden. Tekniken bidrar till hudföryngring av hela ansiktet och dekolletaget. Resultatet är omedelbar ansiktslyftning, förbättrad hudton, föryngring, regenerering, syresättning och modellering.

  • Ultrasonic med ultraljud: Detta utför muskelmassage/lifting, minskar rodnad och inflammation i huden samt verkar för en ökad produktion av hyaluronsyra som ökar fastheten och återfuktar på djupet.

  • Dermamassage/Lymfdränage: Den huvudsakliga uppgiften är att rensa ut och förbättra blodcirkulationen.

Denna behandling är smärtfri och skadar inte huden.

Multi Diamantslip Light

30 min - 795:-

Vid kur på minst 4 behandlingar ges 10% rabatt

En snabb och effektiv behandling där man först rengör på djupet med ultraljud.  Därefter utförs en kontrollerad peeling av huden med en diamantslip. Avslutningsvis penslas AHA-syra som ger en piggare och fräschare hud med ökad lyster samt en jämnare hudstruktur.

Behandlingsmoment: 
Djuprengöring med ultraljud (peeling/kavitation), diamantslipning, AHA-syra och avslutande creme.

Multi Diamantslip Basic

70 min - 995:-

Vid kur på minst 4 behandlingar ges 10% rabatt

En djupgående ansiktsbehandling som inleds med djuprengörande peeling/kavitation och en hudslipning som riktar sig mot specifika problem såsom rynkor/fina linjer, pigmentförändringar, solskadad hud och ojämn hudstruktur. Effektiva AHA-syror främjar snabb återuppbyggnad och bidrar till effektiv cellförnyelse. Avslutningsvis appliceras ett aktivt serum med hjälp av jontofores.

Behandlingsmoment: Djuprengöring med ultraljud (peeling/kavitation), diamantslipning, AHA-syra, serum som appliceras, ansiktsmask och avslutande kräm.

Multi Diamantslip Royal

90 min - 1395:-

Vid kur på minst 4 behandlingar ges 10% rabatt

Den totala behandlingen som tillhandahåller allt din hud behöver för bästa resultat! Djuprengörande peeling/kavitation, djupgående diamantslipning, inslussning av aktiva serum med hjälp av jontofores (mesoterapi utan nålar), muskelstimulering samt avslutande dränerande vakuummassage. Denna behandling inkluderar också en specifik behandling för ögonpartiet.

Behandlingsmoment: Djuprengöring med ultraljud (peeling/kavitation), diamantslipning (inklusive ögonpartiet), AHA-syra, serum som appliceras med jontofores och muskelstimulering (inklusive ögonpartiet), ansiktsmask och avslutande kräm.