Idag har jag 28 års erfarenhet inom skönhets- och hälsobranschen. Under denna tid har jag arbetat med högkvalitativa produkter och etablerat samarbeten med några av de mest framstående spa- och skönhetssalongerna i Sverige.

Som entreprenör har jag framgångsrikt drivit egna skönhetssalonger. Där har jag inte bara fungerat som terapeut utan även genomfört utbildningar i samarbete med välrenommerade produktmärken och behandlingskoncept. Redan från starten har jag haft en vision om att erbjuda helhetstjänster med fokus på hög kvalitet både inom behandlingar och produkter.

Jag har haft äran att aktivt deltagit i flera utbildningar i ledande europeiska länder, inklusive Italien, Frankrike och Polen, förutom Sverige. Denna breda internationella erfarenhet har gett möjligheten att introducera flera hälsofrämjande behandlingar för välbefinnande och skönhet, både på insidan och utsidan av kroppen, i Sverige. 

Dessutom har jag delat med mig av min kunskap genom att utbilda terapeuter och spa-chefer på spaanläggningar runt om i landet under flera år.

Janet Svensson

Utöver att erbjuda resultatdriven hudvård och massage på sina egna skönhetssalonger har jag också utbildning inom Ayurveda, Örtmedicin, Qigong, Yoga, Självläkningsterapeut och Healing.  Jag är även meditationslärare på HelhetsCentrum skolan, hos Susanne Jönsson i Markaryd. Samt är utbildad som Undersköterska där jag fortfarande aktivt jobbar på sjukhus. 

I dag jobbar jag både som leverantör och utbildningsansvarig inom Diamantslipning och Lipomassage med Face & Body Beauty Equipment maskinbehandlingar. Jag levererar även mina egna skönhets produkter inom mitt märke (Arkana & Alkemie). Detta är bara en del av de många utbildningar och erfarenheter som präglat min karriär.

Jag brinner för att skapa balans mellan att sätta kunden i centrum och att driva sitt företag med ett hållbart affärskoncept som skapar balans inom alla aspekter av att arbeta och driva en egen verksamhet. Oavsett om jag är anställd eller företagare är det viktigt för mig att se helheten och skapa långsiktig hållbarhet på marknaden.

Jag är väldigt engagerad med många projekt på gång. Oavsett situation inkluderar jag alltid humor, skratt och en balans mellan allvar och glädje i allt det jag gör.